​Undervisning

Kurser​

Kurser vi selv afholder

Vi holder kurser med varieret indhold og varighed. Kurserne er dels almen og speciel brug af spilerdug eller de kan være tematiserede, f. eks. Påklædning, At forflytte kompetent alene, Sejl – at placere, korrigere og fjerne sejl, osv.

​​

Kurser hos jer

Vi laver gerne kurser ude hos jer, når i har behov for, at en gruppe medarbejdere får løftet deres kompetencer inden for forflytning.
Kursets indhold, form og varighed er noget vi aftaler sammen. 

​​

Uddannelser​

Tre niveauer af kompetencer indenfor forflytningskundskab

Vi tilbyder forflytningsuddannelser på 3 niveauer nemlig Forflytningsvejleder, Ressourceperson og Medarbejder med forflytningskompetence.

Hver af de 3 uddannelser er tænkt målrettet til den enkelte kommune, det enkelte sygehus eller institution, der har behov for at få uddannet en gruppe medarbejdere inden for forflytningsområdet bredt.

Kontakt os for yderligere information, eller hvis du har andre behov for uddannelse i forflytningskundskab

Gratis tilbud

Demo

Vi tager gerne ud til jer og underviser i de grundlæggende principper og teknikker ved brug af spilerdug. Vi kalder det en demo. Undervisningen er meget praktisk anlagt og varer 2 timer. Ring eller mail til os for at lave en aftale eller.

Formålet er, at I efter undervisningen kan placere og fjerne spilerdug på flere enkle og lette måder, samt at I ved hvor spilerdugen skal placeres for at give bedst effekt. Vi binder det selvfølgelig sammen med praktiske forflytninger i sengen, f.eks. "højere op i seng” og ”vending i seng”,​

Spilerdug og forflytning

Forflytningsdagen er for dig, der gerne vil i gang med at anvende spilerdug og for dig, der allerede anvender spilerdug, men ikke tidligere har været på kursus i almen brug af spilerdug hos os. 

Dagen vil bestå af mange praktiske øvelser ved plejesenge, hvor du forflytter og anvender spilerdug. Principperne og håndelaget "leges" ind, så du, når dagen er omme, er blevet en god forflytter. 

Hent folderen om Spilerdug og forflytning h​er »

tilmeldingSpilerdug og påklædning

På denne dag lægger vi de almene forflytninger til side og reserverer i stedet tiden til at klæde på og af. Vi eksperimenterer hele tiden med nye måder at bruge spilerdugen bl.a. fra jeres input fra "marken". 

Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer, give jer ny inspiration og forhåbenlig lyst til at gå hjem og ”lege” med nye løsninger.

Hent folderen om Spilerdug og påklædning her »

tilmelding

Skriv til os​

​Ønsker du yderligere oplysninger om spilerduge, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt