​Glidelagen & glidestykke kan erstattes af vores spilerdug

​Brehms spilerdug er et praktisk og forbedret alternativ til det traditionelle glidestykke eller glidelagen. Vores spillerdug fungerer på samme måde som et glidestykke eller glidelagen, men kan erstatte traditionelle produkter billigt og bedre.

Et traditionelt glidelagen eller glidestykke kan være fremstillet af en lang række forskellige materialer, hvor vores spilerdug er fremstillet i materialer, der er glattere, og herved glider bedre. Du skal også bruge færre kræfter til at flytte og vende patienter, når du anvender vores produkt frem for et traditionel glidestykke eller glidelagen.

Vores spilerdug er også mere fleksibel end et glidelagen eller glidestykke. Glidelagner eller glidestykker kommer typisk i et færdigt mål og kan ikke tilpasses, men Brehms spilerdug kan man derimod klippe i, og herved tilpasse størrelsen, som man ønsker.

Vores spilerdug er billigere end et traditionelt glidelagen eller glidestykke. Brehms spilerdug kan vaskes eller tørres over med forskellige desinficerende midler. Spilerdugen kan dog også anvendes som et engangsprodukt eller nogle enkelte gange. Dette er en stor fordel for hospitaler eller lign. da de blot kan smide det ud efter brug, og det skal ikke vaskes eller kræver nogen form for vedligeholdelse. Et glidelagen eller glidestykke skal vedligeholdes og vaskes, dette er ikke godt for hygiejnen da et glidelagen eller glidestykke har syninger, som kan være svære at rengøre.

Hos Brehms har vi spilerduge i tre forskellige varianter. Stabiliteten, stivheden og elasticiteten i alle vores duge er forskellige, og derfor har de forskellige anvendelsesmuligheder inden for pleje og sundhed i både Danmark og Sverige.

Alle vores spilerduge har en særlig dobbeltsidig silikonebelægning, der giver en fantastiske glideevne i alle retninger.

​Vi tilbyder tre varianter inden for praktisk erstatning af et traditionelt glidelagen & glidestykke

Blå stiv

Anvendes ved meget tunge forflytninger samt ved arbejde på temperaturfølsomme madrasser og vekseltrykmadrasser. Denne erstatning af et glidelagen eller glidestykke er meget stift, hvilket gør, at det ikke former sig som en blød dug. Det gør med andre ord forflytningsarbejdet lettere.

Grøn mellem

Denne type af spilerdug anvendes ved generel forflytning af personer i en seng. Det kan være til og fra en seng eller kørestol. Det er med andre ord det mest anvendte produkt til forflytningsarbejde. Dertil kommer, at det støjer mindre, men til gengæld er det knapt så stabilt som den stive type.

Rød blød

Dette anvendes til lydløse forflytninger i forbindelse med for eksempel pleje af terminale, demente og patienter i intensiv behandling, hvor det er fordelagtigt med et lavt støjniveau. Dette forbedrede glidelagen og glidestykke kan desuden anvendes ved påklædningssituationer, påtagning af støttestrømper og lignende, fordi det er mere elastisk end de andre typer.

Kontakt os for at bestille bedre supplement til et glidestykke eller glidelagen

Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til valg spilerdug til erstatning af et traditionelt glidelagen og glidestykke. Du kan ringe til os på telefon 57 64 83 51, men du kan også sende en e-mail til info@spilerdug.dk.

Klik her for a bestille

Skriv til os​

​Ønsker du yderligere oplysninger om spilerduge, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt