​Forflytningsteknik og forflytning med Brehms spilerdug

​Vi har udviklet en speciel forflytningsteknik, hvor forflytning sker med vores særlige spilerdug. Spilerduge stammer oprindeligt fra sejlsporten, men gennem mange års udvikling sammen med producenter og kunder har vi kunnet videreudvikle spilerduge til at lette enhver forflytning inden for pleje og omsorg. Dertil kommer, at vi løbende underviser i forflytningsteknik i Danmark og Sverige.

Vi har udviklet flere produkttyper til forflytning

Vi arbejder med andre ord både med udvikling af forflytningsteknik i almindelighed og med udvikling af blandt andet forflytning og påklædning med spilerdug i særdeleshed. Vi har i den forbindelse udviklet tre forskellige typer, der kan deles op i blå stiv, grøn mellem og rød blød. De kan benyttes til forskellige former for forflytning, som fordrer forskellige typer af forflytningsteknik.

​Se vores videoer om forflytningsteknik eller bestil et kursus

Her på siden kan du finde videoer om forflytningsteknik og vejledninger om påklædning og forflytning. Desuden kan du finde flere oplysninger om vores kommende kurser samt om håndværker- og inspirationsdage, som løbende finder sted i hele landet.

Hør mere om forflytning & forflytningsteknik

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille spilerduge til forflytning og påklædning, eller hvis du ønsker at høre mere om vores kurser i forflytningsteknik. Du kan skrive til os på vores e-mail info@spilerdug.dk, men du kan naturligvis også ringe til os på telefon 57 64 83 51 for at aftale nærmere.

Vejledning

Plakater

Skriv til os​

​Ønsker du yderligere oplysninger om spilerduge, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt