Brug af spilerdug​

Vi ønsker at udbrede viden om muligheder og anvendelse af spilerdug, og derfor har vi løbende udarbejdet en række vejledninger i hensigtsmæssig brug af spilerdug. Vi bestræber os på at dele vores erfaringer og konstant udvide mulighederne for anvendelse af spilerdug. Derfor kommer der hele tiden nye vejledninger, når vi støder ind i nye udfordringer og muligheder.

I dropdown menuen kan du vælge mellem forskellige emner og klikke for at få den enkelte vejledning vist som pdf-dokument og f.eks. printe den, hvis det er relevant. Flere af emnerne indeholder også en eller flere videoer fra vores youtube kanal.

Vejledninger og videoer kan ikke erstatte introduktion og træning, men kan være et godt supplement til at opfriske tidligere træning samt videreformidle viden i konkrete arbejdssituationer. Derfor har vi også gjort det muligt at hente vejledninger og videoer til tablets og smartphones vi QR koderne.

QR kode til vejledninger​

QR kode til videoer​

Skriv til os​

​Ønsker du yderligere oplysninger om spilerduge, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt